Contact | Website

MGH TREKT DE KAART VAN DUURZAAM ONDERNEMEN
MGH is zowel actief in het reviseren als het leveren van nieuwe tandwielkasten. We willen hierbij telkens technisch en commercieel de beste oplossing aanbieden. Vandaag kunnen we hier nu ook een duurzame toets aan toevoegen. Welke oplossing kost het minste aan CO₂-uitstoot? De keuze tussen revisie vs nieuw.
Lees verder >>


REVISIE EN VERBETERINGEN IN DE CHEMISCHE EN DE VOEDINGSINDUSTRIE
MGH voert regelmatig revisies uit van aandrijvingen met specifieke toepassingen voor menger- en roerderopstellingen in de chemische en voedingsindustrie.
Diverse voorbeelden en MGH-referenties zijn terug te vinden in de chemiesector in het Antwerpse havengebied. Maar er zijn eveneens toepassingen en referenties wijdverspreid in de voedingsindustrie.
Lees verder >>


REVISIE PLANETAIRE AANDRIJVING 92TON IN DE CEMENTINDUSTRIE
Voor een klant in de cementindustrie bood MGH assistentie bij de revisie van een planetaire aandrijving van een kogelmolen. Alle componenten werden aan een volledige inspectie onderworpen. Daarna volgde de demontage van de eerste planetaire trap (37 ton). Ten slotte werd het gereviseerde planetaire stel weer ingebouwd.
Lees verder >>


REVISIE VAN ANTI SLINGERLIER VOOR ROTTERDAMS HAVENBEDRIJF
In de dynamische wereld van de Rotterdamse haven zijn er verrassend genoeg nog vaak machines en installaties te vinden van ‘het oude type’. Deze hebben dan ook speciale aandacht en onderhoud nodig. Omdat een nieuwe aandrijving vaak geen optie is, wordt er vaak gekozen voor revisie.
Lees verder >>


OPLEIDING REMMEN EN ELDRO'S IN DE STAALINDUSTRIE
MGH voert al jaren revisies uit van reminstallaties en Eldro’s voor klanten in, onder meer, de staalindustrie. De montage en indienststelling wordt in veel gevallen door de klant zelf uitgevoerd. Om de montage- en gebruiksinstructies toe lichten, organiseerden wij reeds drie opleidingsdagen voor hoofdzakelijk techniekers.
Lees verder >>


MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven