Contact | Website

GRONDIGE REVISIE VAN TWIN-EXTRUDER
Voor een bedrijf in de plastic industrie kon MGH een totaaloplossing aanbieden: de volledige revisie van een Twin-extruder inclusief demontage en montage. Voor de klant een grote meerwaarde aangezien de eindverantwoordelijkheid bij één partij bleef.
Lees verder >>

Zie ook vorige topics omtrent extruders plastiekindustrie >>
Zie ook onze leaflet over: Single screw extruder >>
Twin screw extrudertotaaloplossing >>

MGH VERBETERT ELEVATOR ASFALTCENTRALE
Voor een asfaltcentrale in Roermond (Nederland) kreeg MGH de opdracht om de elevator kettingen te vervangen met als doel de standtijd aanzienlijk te verlengen, van 2,5 jaar naar 7 jaar. Bijkomende uitdaging was dat de gehele ombouw tijdens een stop van amper 14 dagen moest gebeuren, inclusief het demonteren en opmeten van de bestaande assen als referentie voor de nieuwe assen. Een kolfje naar de hand van MGH.
Lees verder >>


MGH REIKT DUURZAME OPLOSSING AAN VOOR RECYCLAGEBEDRIJF
MGH heeft in het kader van duurzaam ondernemen een succesvolle oplossing bedacht voor een bedrijf actief in de recyclagesector: een vloeistofkoppeling werd vervangen door een magneetkoppeling. De magneetkoppeling bezit alle functionaliteiten van een vloeistofkoppeling met het bijkomend voordeel dat het onderhoudsvrij is.
Resultaat: de nieuwe koppeling haalt het hoogste rendement.
Lees verder >>


MGH REVISEERT OOK SEW TANDWIELKASTEN EN MOTORREDUCTOREN
Naast het reviseren van andere bekende merken van tandwielkasten en motorreductoren, zoals Hansen, Siemens, ..., kan u ook terecht bij MGH voor het reviseren van SEW tandwielkasten en motorreductoren.
Lees verder >>


MGH NODIGT U VAN HARTE UIT OP DRIE VAKBEURZEN VOORJAAR 2015
MGH nodigt u graag uit op zijn stand op de volgende 3 beurzen: Maintenance Beurs in Antwerpen (01 en 02 april), Maintenance Next in Rotterdam (21,22 en 23 april) en Indumation in Kortrijk (6 en 7 mei).
Lees verder >>


MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven