Contact | Website
Geachte,

Met grote fierheid sturen we jullie hierbij graag ons laatste nieuwe E-zine, met enkele mooie en interessante projecten van het afgelopen half jaar. Er werd een nieuw record gebroken voor MGH (20 Ton). Daarnaast enkele voorbeelden hoe we met onze totaaloplossingen echt dé partner kunnen zijn voor de industrie.

We wensen iedereen goede zomermaanden toe.
Een goede vakantie, maar zeker ook veel sterkte en succes met de eventuele geplande onderhoudswerken op jullie installaties. We horen het graag als we jullie daarbij kunnen helpen en kijken ernaar uit om de preventief uitgewisselde aandrijfgroepen terug in perfecte staat te brengen.

Vriendelijke groeten
Het MGH Team


MGH breekt nieuw record met revisie tandwielkast van 20 ton
MGH reviseert ook grote tandwielkasten, merkonafhankelijk tot 25 ton. Momenteel zijn we een tandwielkast van 20 ton aan het reviseren. Deze tandwielkast wordt gebruikt op een pers in een suikerfabriek (fabrikant Babbini). Na een visuele inspectie ter plaatse en de vaststelling van het probleem, hebben we de tandwielkast afgehaald en in onze werkplaats gereviseerd.
Lees verder >>

MGH is de complete partner die DE industrie draaiende houdt
In deze case tonen we aan hoe we bij een partner alle MGH-productgroepen toepassen: Revisie – Service – Assemblage – Handel. Door onze toewijding en passie zijn we perfect in staat om op alle wensen en behoeften uit de industrie een passend en duurzaam antwoord te geven.
Lees verder >>


Een mobiele smeltovencapaciteit opdrijven met 50 procent, een uitdaging voor de rijwerken op basis van ervaring
Een Belgisch bedrijf, actief in recyclage van non-ferro, zag er brood in om te investeren in een vernieuwde en moderne verrijdbare smeltoven. Samen met MGH, beide sterk in duurzaam ondernemen, sloegen de handen in elkaar om de opgedane ervaring van de oude aandrijfinstallatie om te zetten in een onderhoudsvriendelijke en betrouwbare opstelling van nieuwe rijwerken.
Lees verder >>


Upgrade van aandrijvingen transportbanden levert significante besparing op
MGH kon via een upgrade van aandrijvingen op diverse transportbanden zijn steentje bijdragen. Ten eerste door op een economische manier, mits aanpassing van de tandwiel-overbrengingsverhouding, de tandwielkast tot 50% sneller te laten draaien. Ten tweede door nieuwe motoren te voorzien van een betere energieklasse. Daardoor werd nog eens een belangrijke hoeveelheid energie bespaard. Niet mis dus voor aandrijvingen die 24u/24u moeten presteren.
Lees verder >>


MGH Magneetkoppeling: probleemoplosser voor synchrone aandrijvingen
De verkoop van de MGH Magneetkoppelingen zit in de lift. In deze case verneemt u hoe een MGH Magneetkoppeling een probleem met een synchrone aandrijving heeft opgelost.
Lees verder >>


MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven