Contact | Website
Beste klant,

Dit is onze primeur, de eerste digitale Container Handling News van MGH.
MGH concentreert zich met deze uitgave naar alle bedrijfssectoren met industriële logistieke activiteiten. De link met MGH zijn alle betrokken transmissies, zowel aandrijvingen als materialen voor kranen en loopbruggen, nieuwe en revisies, evenals engineering en verbeteringen naar betrouwbaarheid en standtijd.
Via deze weg in het partnership met onze klanten behartigen wij ook nieuwigheden, technische case studies, en verbeteringen op aandrijvingen

Alvast veel leesgenot!
Het MGH-team


RENOVATIE CONTAINERKRAAN
Onze opdracht bestond uit het reviseren van zes tandwielkasten van een containerkraan, tweemaal hijswerk en viermaal katrijden. Dit project kaderde in de renovatie van een volledige containerkraan.
Lees verder >>


REVISIE VAN ANTI SLINGERLIER VOOR ROTTERDAMS HAVENBEDRIJF
In de dynamische wereld van de Rotterdamse haven zijn er verrassend genoeg nog vaak machines en installaties te vinden van ‘het oude type’. Deze hebben dan ook speciale aandacht en onderhoud nodig. Omdat een nieuwe aandrijving vaak geen optie is, wordt er vaak gekozen voor revisie.
Lees verder >>


ROLBRUGGEN EN KRANEN
Door de overname van het handelsfonds H.Francois, een onderdeel van Spie in maart 2010, kunnen we naast het reviseren van tandwielkasten voor hijswerken en rijwerken, ook de bijhorende reminstallaties reviseren, alsook de haakblokken. Daarnaast kunnen we ook alle nodige onderdelen voor rolbruggen en kranen leveren. Zie onze leaflet.
Lees verder >>


ONZE SELECTIE VAN GELASTE BIMAT KABELSCHIJVEN
Met welke gegevens houden we rekening voor de selectie van de ideale kabelschijf? MGH kiest voor gelaste BIMAT kabelschijven omwille van de ruime waaier aan diameters en modellen, de voordelen t.o.v. gegoten kabelschijven en niet te vergeten vanwege de gerenommeerde naam in de kraanwereld.
Lees verder >>


MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven