Maatwerk

Een omgebouwde aandrijving is zo goed  als een nieuwe

Productieomgevingen evolueren continu. En dat heeft gevolgen voor uw aandrijvingen. Ze kunnen soms niet meer optimaal ingezet worden. Toch betekent dat niet noodzakelijk dat u alles moet vernieuwen. Ombouwen is vaak perfect mogelijk. Dat is goedkoper en vaak efficiënter. Onze ingenieurs en specialisten leggen u graag uit hoe en waarom.

One-stop-shop voor aandrijfgroep op maat

Vaak hebben bedrijven nood aan een tandwielkast op maat van hun productieomgeving. Om deze te ontwikkelen en ter plaatse te realiseren is een professionele partner onontbeerlijk. MGH is zo'n ervaren en betrouwbare partner.

Na een grondige voorbereiding ontwerpen onze tekenaars en ingenieurs geavanceerde 3D tekeningen. Op basis hiervan fabriceert onze productieafdeling de ideale aandrijving voor uw bedrijf. Bovendien kunnen we deze perfect bij u installeren. Een volledig pakket van ontwerp tot en met assemblage noemen we een Package Drive Deal.  

Een totaalconcept omvat bijvoorbeeld ook de montage van de motor, de koppelingen , de tandwielkasten, de frequentiesturingen, de vloeistofkoppelingen, de motorreductoren en de V-riemtransmissies. Ook de noodzakelijke aanpassingen van uw bestaande installatie verzorgen we.

Uw voordelen

  • Slechts één aanspreekpunt voor uw ganse project.
  • Eén verantwoordelijke. Dus geen problemen met het op elkaar afstemmen van verschillende leveranciers. Geen tijdverlies, geen ontlopen van verantwoordelijkheden.
  • Dezelfde topkwaliteit bij elk onderdeel.
  • Als onafhankelijke speler combineert MGH hierbij het beste van de markt.