Groot nieuws: MGH neemt G&B Belgium over

MGH blijft groeien. Op 12 augustus ll. heeft MGH het handelsfonds van G&B Belgium overgenomen. Na de gedeeltelijke overname van Spie Belgium van vorig jaar zetten we onze groei verder door. We zijn ervan overtuigd dat dit ook u ten goede komt...

Extra locatie: Servicecenter MGH Antwerp

Naast ons Servicecenter in Machelen kan u voortaan rekenen op ons tweede Servicecenter in de haven van Antwerpen.  Op deze manier zijn het havengebied en de klanten vanuit Nederland sneller bereikbaar. Deze volledig uitgeruste werkplaats van 575 m2 biedt extra capaciteit om u nog beter en sneller van dienst te zijn.

Extra knowhow en flexibiliteit

Ons team professionals groeit niet alleen in aantal maar ook op gebied van knowhow en flexibiliteit. Zo garanderen we u de best mogelijke service. Als trouwe klant maakt u het ons mogelijk verder te investeren en te groeien. We laten u hiervan graag profiteren door u nog meer kwaliteit, competentie en flexibiliteit te bieden. Zo halen we samen het beste uit onze samenwerking. MGH is dé partner die de zware industrie draaiende houdt dankzij haar merkonafhankelijke totaaloplossingen voor aandrijfgroepen.

PDF Bericht klanten G&B Belgium

PDF Bericht klanten MGH