Contact | Website
MGH PARTNER VAN BRABO EN DE HAVEN VAN ANTWERPEN
De haven is een van de belangrijkste spelers in de economie van België. Continuïteit is dan ook een belangrijk gegeven om deze partner draaiende te houden. Ontdek hier hoe we onze partner te hulp kwamen met een revisie van twee streklieren van het drijven ponton ‘Den Brabo’.

MGH AANBIEDER OP DE NEDERLANDSE MARKT
MGH kijkt vooral naar de toepassingen en praktische oplossingen. Ferdinand den Boer werkt nu 1 jaar bij MGH. In de functie van accountmanager is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse klanten. Aan de hand van dit dubbel interview met het hoofd van de verkoopafdeling van MGH geeft hij weer wat MGH de Nederlandse markt te bieden heeft.

MGH STAAT ALTIJD PARAAT MET RAAD & DAAD
In navolging van onze strategische missie geven wij ieder jaar tal van opleidingen aan onze partners, om hun duidelijk te maken dat het belangrijk is dat de industrie draaiende blijft. Lees hier welke opleidingen wij het afgelopen jaar gegeven hebben.

DRAADLOZE PREDICTIEVE TRILLINGSMETINGEN: DE OPTIMALE TRIGGER OM TOESTANDSAFHANKELIJK ONDERHOUD KOSTENGUNSTIG UIT TE VOEREN OP AANDRIJVINGEN
Een vooruitstrevend Antwerps constructiebedrijf voert via draadloze predictieve trillingsmetingen, de optimale aansturing voor het onderhoud op zijn logistieke kraanactiviteiten uit. Ontdek hier hoe we kostenbesparend te werk gingen.

MGH NV
Servicecenter Machelen: Rittwegerlaan 2B - B-1830 Machelen
Servicecenter Antwerp: Luithagen Haven 2 Unit K - B-2030 Antwerpen
Tel 24/24: +32 (0)2 753 00 40 • Fax: +32 (0)2 753 00 49 • Mail: info@MGH.be
Klik hier om uit te schrijven